De Voetbalprof

Onze introductie

OVER ONS

De Voetbalprof is opgezet door drie gemotiveerde studenten van de HAN Hogeschool in Nijmegen. Deze drie leden zijn: Gerrit Boogaard, Martijn Crijns en Bob Koninkx. Veel trainers hebben te weinig oefenmateriaal om een goede, gevarieerde training neer te zetten. De spelers lijden hier vervolgens vaak onder. De Voetbalprof gaat deze trainers de helpende hand bieden door onlinetrainingen aan te bieden die de trainers gratis over kunnen nemen. Daarnaast is er ook een tekort aan jeugdtrainers en een gratis voetbaltrainingswebsite kan een oplossing zijn voor dit probleem. 


Online trainer van De Voetbalprof

Martijn Crijns

ERVARING

Jeugdtrainer bij Rkvv Den Dungen (2014 - heden)
Voetballer (2005- heden)

Motivatie

Zelf 6 jaar lang training gegeven en heb altijd mijn trainingen door eigen ervaringen of andere trainers verkregen. Online vond ik de voetbaltrainingen erg onduidelijk en meestal ook niet op het niveau waarop ik mijn trainingen wil geven. Dit was voor mij ook een motivatie om zelf een site te maken voor jeugdtrainers zodat zij wel gemakkelijk online gebruik kunnen maken van voetbaltrainingen. 

 

 

Ondernemer van De Voetbalprof

Bob Koninkx

ERVARING

Stage jeugdtrainer bij DAW Schaijk (2014 - 2015)
Voetballer (2006- 2018)

MOTIVATIE

Ik heb zelf als voetballer het probleem ervaren dat het voor jeugdtrainers heel moeilijk is om hun trainingen te blijven variëren en verbeteren. Dit is voor mij de reden om deze jeugdtrainers te helpen door gratis voetbaltrainingen aan te bieden.


Gerrit Boogaard

Ondernemer van De Voetbalprof

Ervaring

Amateurvoetballer bij V.V. Musketiers te Elst (Utrecht)

Motivatie

.Als jeugdvoetballer heb ik altijd mijn doordeweekse trainingen met goede inzet beleefd. Echter kwam het ook regelmatig voor dat de trainingen niet veel variatie hadden. Hierdoor werden sommige trainingen te eentonig en soms erg saai. Met De Voetbalprof hopen we dit probleem een oplossing te bieden door gevarieerde trainingen per leeftijdscategorie gratis aan te bieden. Een leuke uitdaging voor mij en mijn collega's!